“Vanochtend heb ik een prachtige sessie met Carmella van de StemSalon in het bos beleefd. Ik loop nu al de hele dag te glimlachen vol van energie en levenskracht en vooral heel geaard…
Mijn eigen stem, alles tintelde in mijn lichaam na een tijdje klanken maken, van mijn tenen tot mijn kruin. Ik voelde de fysieke verbinding tussen aarde en hemel, net als de boom. Naast die verbondenheid was er een groot gevoel van …Hier ben ik …helemaal…hier ben ik….ik laat me zien…ik hou me niet langer klein…ik neem ruimte in. Ik zing mijn ziel en het het is goed”

Roos

” Zingen met Carmella hielp mij dichter bij mezelf te komen, bij mijn gevoelens, mijn zachte stukken en mijn kern. Carmella was daarbij aanwezig zonder dat het iets anders moest zijn dan hoe het was, zo fijn!
De sessie was een ontdekkingsreis naar binnen, in mijn lichaam en ziel. Het was heel verrassend en bevrijdend en we hadden ook nog eens heel veel plezier! Carmella is op een unieke manier open voor wat er in het moment ontstaat, een kunstenaar op een niet zichtbaar, maar wel voelbaar gebied. Fascinerend!

Merel

Mijn eerste stembevrijdingssessie met Carmella van de Stemsalon in de Bergense Duinen. Een hele fijne ochtend, waar ik flink wat intense ervaringen van afgelopen week via gebruik van klanken ruimte kon geven.
Ik voelde me ondersteund, herkend en liefdevol gestimuleerd om te zakken in mijn buik en met het produceren van geluiden blokkades rond mijn chackras los te laten.
En tussendoor hebben we fijn gelachen. Een aanrader, je ontmoet jezelf op een andere manier.

Miriam

“Dank je wel voor je mooie workshop, je aandacht, je mooie zelf. Ik heb er een nieuwe ervaring bij. Blijven staan als ik het niet weet. De rust die ik daarmee in mijn lijf kreeg begeleidde mijn stem en mijn spontaniteit en vrolijkheid kregen daarmee de ruimte.

Boukje Barbara

Liefde. Ik ben de bedoeling. Voor mij de kern van deze workshop. Een les. die ik dit festival en daarna met me mee neem. Dank je wel!

Hans